Строителна и инвестиционна компания Harmony Group

ГОДИНИ ИСТОРИЯ
0

Harmony Group, София е естествено продължение на Harmony Suites, създадена през 2004 г. и превърнала се в символ на качество, стил и лукс във ваканционното строителство на Българското Черноморие. Компанията е създадена със страст и визия за налагане на нов морал и позитивна енергия в отношенията клиент – строител.

Концепцията "Harmony"

7-те ни правила за успех

1. Грижа към клиента

Абсолютен приоритет за Harmony Group е грижата към клиента. Всичко започва с проектиране на жилищата от вътре на вън, съобразени с желанията и нуждите на нашите клиенти. Едва след това планираме външната архитектура, озеленяване, лоби, зони за паркиране, общи части и т.н. до получаването на хармонична жилищна среда. Крайната ни цел е клиентът да получи не просто жилище, а уютен дом, който да му осигури комфорт и семейно щастие.

2. Иновативност

Екипът на Harmony Group следи всички нови идеи и тенденции в строителството в световен мащаб, като се стреми да ги приложи на българския пазар. Ние създадохме първия в България жилищен комплекс с пеещи фонтани, първото кино във въздуха между две сгради, вътрешен отопляем басейн с вградена музика под водата, първата жилищна сграда в България по американската система за качество LEED.

кв.м РЗП построени проекти
72000

3. Качество

Считаме, че няма как да постигнем високо качество на жилището, с което да се гордеем, без в основата да са заложени найстина висококачествени материали и технологии. За целта лично собствениците и мениджмънта на компанията участват в избора им.

4. Дизайн

Естествен завършек на строителния процес при Harmony Group е създаването на красиви сгради с уникален дизайн. Целият ни екип участва лично в проектирането на сградите. Ползваме услугите на най-добрите архитекти и дизайнери, които съчетават в работата си професионализъм и въображение. Всяка наша сграда е с индивидуално решение за фасадно осветление и дизайнерски общи части.

кв.м РЗП предстоящи проекти
86000

5. Устойчивост

Ангажимента ни не свършва само с продажбата и строителството на жилищата. Ние продължаваме да поддържаме всички сгради, които сме построили, с което се гордеем. Хубаво е, че създадем нещо красиво, но за нас е важно и да го запазим във времето.

6. Сигурност

За да се чувстват клиентите ни спокойни в своите домове, Harmony Group разработва индивидуален план за сигурност за всяка своя сграда, включващ 24-часова жива охрана, контрол на достъпа, 24-часово видеонаблюдение, умни системи за сигурност и т.н.

Резервирани нощувки в обектите ни от 2020 г.
135000

7. Нови стандарти

Ние от Harmony търсехме и намерихме решение на неприятната ситуация, в която изпадат клиенти живеещи в нова луксозна сграда, където в продължение на години текат ремонти на апартаменти, а асансьорите са опаковани с картон. За всяка своя сграда компанията предлага различни нива на оборудване и пълно обзавеждане на жилищата, разработени от водещи интериорни дизайнери. Завършването на обектите до ключ спестява на нашите клиенти много време и нерви, като същите получават стилен продукт на атрактивна цена. 

Към момента сме обзавели напълно над 2500 апартамента на свои клиенти, така че можете напълно да ни се доверите. Ние работим с дизайнери, подбираме цветове, избираме материали, спестяваме ви време, средства и стрес.
Сградите на Harmony Group във високия клас ще предлагат 24 часа личен консиерж и хотелски услуги.

Продадени апартамента
2000

Награди