Какво трябва да знаете за лукс имотите?      

Опцията за залагане на лукс имоти стои с все по-голяма сила пред съвременните потребители, търсещи максимално уреден, спокоен и качествен живот. Можем уверено да кажем, че през последните години се повишава интересът към този тип имоти. Хората се ориентират най-вече към закупуване на лукс имоти или апартаменти, които са обединени в жилищни сгради с оптимално създадени структура, атмосфера и ежедневна среда. В следващите редове ще изведем някои важни неща, които трябва да знаете за лукс имотите:

  1. Лукс имоти: Те са концентрирани в големите градове и курортните центрове – жилищните сгради, съдържащи лукс имоти, са концентрирани основно в големите градове и курортните центрове. И това е напълно естествена тенденция, тъй като в съответните типове населени места живеят хора със сравнително добри финансови възможности, които търсят оптималните условия за живот за себе си и своите семейства. Насочването им към лукс имоти е израз именно на споменатия стремеж за подобряване на жизнената среда и придобиване на удобствата и екстрите, които биха гарантирали значително улеснение в ежедневието.
  2. Лукс имоти: Всичко е уредено и изпипано до най-малкия детайл – в модерните жилищни сгради с лукс имоти действително всичко е уредено и изпипано до най-малкия детайл.  От елегантни подови настилки през модерно осветление до прекрасни гледки към външния свят. Всеки един апартамент е структуриран така че да носи максимални дози удобство и комфорт на своите обитатели. Самите сгради също са изградени по този начин, като в повечето случаи са налице и допълнителни екстри за живущите, като например просторни общи части, които са подходящи за отдих, или мерки във връзка със спокойствието и сигурността.
  3. Лукс имоти: Разположени са на хубави локации – лукс имотите обикновено са разположени на хубави локации, които биха задоволили в пълна степен нуждите и изискванията на живущите. Става въпрос за локации, около които са налице необходимите в ежедневието обекти и услуги – магазини, ресторанти, здравни заведения, училища и т.н. Както и за локации, предлагащи добри транспортни връзки с останалите градски зони, за да могат хората без никакъв проблем да се придвижват до офиса, държавните институции и други значими обществени места.

Няколко основателни причини да заложите на лукс имоти

Вероятно от написаното по-горе са ви станали ясни голяма част от преимуществата на лукс имотите. И все пак ще ви посочим аспектите от вашия живот, които този тип имоти биха променили:

Защо да закупите лукс имоти от Хармони Груп?

Хармони Груп  е компания, която е специализирана в търговията с лукс имоти. Не само предлаганите от нас апартаменти, но и жилищните сгради, в които се намират те, са изградени с внимание и грижа за човешкото здраве и кондиция, спокойствие и комфорт. Ето няколко основателни причини да закупите лукс имоти от Хармони Груп:

Лукс имоти от Хармони Груп: Дългогодишен опит

Когато закупувате лукс имоти (или каквито и да било имоти), е важно да заложите на компания, която има достатъчно дълъг опит в бранша и е доказала своята надеждност и коректност към клиента. Хармони Груп е точно такава компания. На българския пазар сме от 2007 година, като за този период от време сме реализирали над 20 проекта за жилищни сгради с лукс имоти по Черноморието. Сега вниманието ни е насочено към столицата София, където също ще се стремим да удовлетворим нуждите и изискванията на хората, търсещи спокойствие, комфорт и по-добра среда за живот.

Лукс имоти от Хармони Груп: Сертификат LEED

Ние от Хармони Груп инвестирахме значително количество средства за това нашата жилищна сграда с лукс имоти Harmony One да е първата в София, отговаряща на стандартите на престижния международен сертификат LEED (Leadership in Energy and Enviromental design). Въпросният сертификат удостоверява съответствието й с най-високите световни стандарти за енергийна ефективност и здравословна среда. Залагайки на лукс имоти от Хармони Груп, ще можете да се възползвате в пълна степен от преимуществата на екологичния начин на живот.  

Лукс имоти от Хармони Груп: Допълнителни екстри

Хармони Груп предоставя на своите клиенти и редица допълнителни екстри към закупените от тях лукс имоти. Сред въпросните екстри са 24-часова охрана и видеонаблюдение, както и просторни общи части със зеленина, идеални за отдих и релаксация. За нуждите на живущите са налице две подземни нива гаражи и външни паркоместа, а декорациите на двора и като цяло пространството около сградите допълват усещането за елегантност и комфорт.

Лукс имоти от Хармони Груп – за по-спокойна, комфортна и здравословна жизнена среда!

 

Какво трябва да знаете за лукс имотите?
Няколко основателни причини да заложите на лукс имоти
Защо да закупите лукс имоти от Хармони Груп?