Кои са предимствата от закупуването на апартаменти Изгрев?

Изгрев е сред най-предпочитаните квартали в София, когато става въпрос за закупуване на апартаменти и други имоти за живеене. Разположен в югоизточната част на града, той има отлични връзки с останалите столични райони и същевременно предоставя перфектната среда за живот на своите обитатели. Удобен транспорт, наличие на всички необходими в ежедневието обекти и услуги, високо ниво на озелененост и богат обществен живот – това са само част от преимуществата, които ще получите, ако закупите апартаменти Изгрев. Ето малко повече информация за всяко едно от споменатите преимущества на апартаменти Изгрев:

  1. Апартаменти Изгрев: Удобен транспорт – отсядайки в апартаменти Изгрев, вие ще имате на разположение удобен транспорт до всички останали квартали и зони на София. Налице са добри опции за пътуване с автобусните линии на градския транспорт, както и с метрото. Близостта до главните пътни артерии на столицата гарантира сравнително бързо достигане до крайните точки на вашето пътуване. Заложете на апартаменти Изгрев и няма да се сблъсквате с никакви проблеми при придвижването си до офиса, до държавните институции или до които и да било други места и обекти.
  2. Апартаменти Изгрев: Редица услуги – обитателите на апартаменти Изгрев получават бързо и лесно всички услуги, които са им необходими в ежедневието. Буквално на всеки ъгъл в квартала са налице магазини и хранителни вериги, заведения и ресторанти, аптеки и останалите обекти, от които човек има нужда. В допълнение, налице са достатъчен брой качествени здравни заведения, училища и детски градини. Закупувайки апартаменти Изгрев, правите значима инвестиция в своето по-добро бъдеще.
  3. Апартаменти Изгрев: Високо ниво на озелененост – друг фактор, който повишава интереса към апартаменти Изгрев, е високото ниво на озелененост на квартала. По отношение на този показател Изгрев се нарежда на челните места в класациите за столичните квартали. Множеството изградени паркове и зелени площи позволяват на обитателите на апартаменти Изгрев да се разхождат на чист въздух, да се срещат с приятели на открито, както и да развеждат домашните си любимци по всяко време.
  4. Апартаменти Изгрев: Богат обществен живот – и не на последно място, настанилите се в апартаменти Изгрев имат възможност да се възползват от богатия обществен живот в квартала. Тук се намират редица театри, читалища и други културни институции, къщи – музеи на популярни български художници (напр. Ненко Балкански), Национален спортен комплекс „Диана“ и още много места, предназначени за спорт, отдих или културни преживявания.

Как да изберете подходящите за вас апартаменти Изгрев?    

Няколко са факторите, които трябва да вземете предвид при избор на апартаменти Изгрев. Сред тях са големината на съответните апартаменти Изгрев, конкретните им локации, както и удобствата и екстрите, които притежават. Вижте какво е добре да знаете по отношение на тези аспекти на апартаменти Изгрев:

Защо да закупите апартаменти Изгрев от Хармони Груп? 

Хармони Груп е компания, чиято дейност е концентрирана върху търговията с лукс имоти. Ние предлагаме апартаменти Изгрев, намиращи се в новия ни ексклузивен жилищен проект Harmony One. По-надолу ще ви дадем няколко основателни причини да закупите апартаменти Изгрев именно от нас:

Апартаменти Изгрев от Хармони Груп: Първата по рода си сграда в София

Сградата ни с апартаменти Изгрев, която сме нарекли Harmony One, действително е първата по рода си в София, когато става въпрос за качество на жизнената среда. Доказателство за това е притежаваният от нея международен сертификат LEED (Leadership in Energy and Enviromental design), който гарантира съответствието й с най-високите стандарти по отношение на енергийната ефективност и здравословната среда за обитателите.

Апартаменти Изгрев от Хармони Груп: Идеалната локация

Можем уверено да кажем, че Harmony One е разположена на идеалната локация. Намира се в близост до Борисовата градина, както и до парковата част на квартала. Закупувайки апартаменти Изгрев тук, ще имате на разположение и богат избор от магазини, хранителни вериги и ресторанти, училища и детски градини, здравни заведения и аптеки. Удобните транспортни връзки са гарантирани от бързия достъп до главните пътни артерии, както и от двете метростанции и множеството спирки на градския транспорт наоколо.

Апартаменти Изгрев от Хармони Груп: Екстрите

Екстрите за закупилите апартаменти Изгрев в сграда Harmony One не са никак малко. Вашето спокойствие ще бъде гарантирано, благодарение на 24-часова охрана, консиерж и видеонаблюдение. В сградата има светли и просторни общи части със зеленина, предназначени за отдих и изградени по подобие на традиционните английски дворове. За нуждите на живущите са предвидени две подземни нива гаражи и външни паркоместа, а елегантните декоративни елементи около сградата носят постоянно вдъхновение и естетическа наслада.

Апартаменти Изгрев от Хармони Груп – за вашето спокойствие, комфорт и здравословна среда за живот!                 

Кои са предимствата от закупуването на апартаменти Изгрев?
Как да изберете подходящите за вас апартаменти Изгрев?
Защо да закупите апартаменти Изгрев от Хармони Груп?
Апартаменти Изгрев от Хармони Груп: Първата по рода си сграда в София
Апартаменти Изгрев от Хармони Груп: Идеалната локация
Апартаменти Изгрев от Хармони Груп: Екстрите