Разпределения

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ЕТАЖ И ИЗБЕРЕТЕ АПАРТАМЕНТ

Harmony One - Удобство, красота и разкош!

С гордост ви представяме новият ексклузивен проект на Harmony Group. Завладяваща визия и блясък за вашия нов дом в София.

Harmony One отразява водещите тенденции за уникален архитектурен и интериорен дизайн и е първата жилищна сграда в София, носител на сертификата LEED (Leadership in Energy and Environmental design) – световен стандарт, гарантиращ високо качество на енергийна ефективност и здравословна среда за обитателите.

Harmony One е луксозна бутикова сграда от най-висок клас, която ще предлага услуги като: 

  • 24 часа консиерж.
  • Възможност за частично или пълно обзавеждане на вашите апартаменти.
  • Услуги по отдаване под наем.

Външната фасада е изцяло окачена и облечена с естествен камък.

Луксозните общи части и дизайнерския вход по неповторим начин допълват усещането за красота и комфорт. Фоайето е изпълнено от естествен камък и е с размер 70 кв.м. Етажните коридори са изцяло облечени с ламперия и осветени с икономични LED ленти.

Сградата е изпълнена с най-висок клас строителни материали и иновативни технологии като:

  • SMART система на управление във всеки апартамент, с възможност за управление на климата, противопожарната система, системата за охрана и др. директно през вашия смартфон.
  • Рекуператори с възможност за доставяне на свеж кислород в жилищните помещения.
  • Асансьорите Kone, с най-добри показатели за бързина (3 m/s), сигурност и функционалност, осъществяват качествена връзка между етажите.
  • Всеки кухненски аспиратор работи по самостоятелен тръбен път, като елиминира проблема на нежеланите миризми от съседни апартаменти.

Harmony One предлага 3 вида паркиране – две подземни нива гаражи (единични и двойни) и външни открити и закрити паркоместа.
Множеството декоративни елементи на ландшафтния дизайн придават особена изтънченост и радост за сетивата.
За сигурността на живущите е предвидена 24-часова охрана, консиерж, видеонаблюдение и контролиран достъп.
Едно от изключителните предимства на Harmony one е нейната локация, квартал Изгрев е сред най-предпочитаните в София.
Близостта на сградата до Борисовата градина и парковата част на квартала, множеството училища, детски градини, аптеки, хранителни вериги и ресторанти, са важен фактор за комфорта. Високото качество на живот се допълва от бързия достъп до главни пътни артерии, две метростанции (300 м.) и спирки на градския транспорт.

Човек е щастлив, когато живее в хармония със заобикалящата го среда. Почувствайте щастието в Harmony One.

Локация

Harmony One е ситуирана в една от престижните локации на гр. София – Район Изгрев – на пресечката между ул. „Николай Хайтов“ и ул. „Свети Пимен Зографски“

Изпратете запитване

Форма за контакти

HARMONY GROUP LTD.