Разпределения

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ЕТАЖ И ИЗБЕРЕТЕ АПАРТАМЕНТ

Harmony Residence - Уют, красота и качество!

Harmony Residence сбъдва мечтата на модерния градски човек за уютен дом и високо качество на живот в красива среда.

Непосредствената близост на Harmony Residence до The Mall на бул. “Цариградко шосе”, бързият достъп в рамките на 5 мин. с автомобил до центъра на града, летище София и директното включване в автомагистрала Тракия го правят несравним с идеалната си комуникация в динамиката на града.
Столична Община планува изграждането на метростанция до сградата.
Harmony Residence е атрактивен и като инвестиционен продукт заради близостта си с Арена Армеец, Sofia Tech Park и редица други офис сгради в този бързо развиващ се район.

Harmony Residence развива тенденциите на нашата компания да прилага световни достижения и атрактивни идеи в интериора.

Централна роля в уникалния интериор на мащабните входни пространства заема спиращ дъха атриум на две етажни нива.

Библиотека и завладяващ кът с камина ще внесат топлина и щастие в моментите на почивка.

Harmony Residence се състои от 240 апартамента с прекрасна панорамна гледка за по-високите етажи и уютни градини към приземните апартаменти за един истински зелен начин на живот.

С желание да улесним максимално нашите клиенти, предлагаме и опцията на завършеност “до ключ.” За целта сме разработили два дизайнерски пакета, които да покрият очакванията и възможностите им.

Красиво оформени алеи, екзотична зеленина, кътове за спорт на открито са само част от амбицията ни да изградим един зелен оазис на хармония в сърцето на Harmony Residence.

“Здрав дух в здраво тяло” е актуален слоган в съвременния свят. Грижата за здравето ни мотивира да създадем спортен център в сградата, който нашите клиенти да ползват свободно.

Harmony Group се гордее със своето безкомпромисно качество на строителството, съчетаващо изключителни материали с енергоикономични решения и екологични технологии за неповторим лукс и комфорт.

Асансьорите са умни, бързи и с голям капацитет. Като еталон за стил и качество, те имплементират най-новите достижения в тази област.
Сигурността на нашите клиенти в важна за нас. Създали сме пакет от мерки включващи видеонаблюдение, автоматизиран контрол на достъпа, сензори за движение. Така гарантираме една защитена среда на живот и усещане за спокойствие.

Изберете своя дом в Harmony Residence и си подарете живот, пълен с щастие, наслада и безценни мигове.

Локация

Сграда Harmony Residence е ситуирана в непосредствена близост до The Mall на бул. “Цариградко шосе”.

Изпратете запитване

Форма за контакти

HARMONY GROUP LTD.