Апартаменти Изток – какво трябва да знаете за квартала?

Изток е един от най-реномираните и добре устроени квартали в София. Квартал, предлагащ всички услуги и удобства, с които е свикнал съвременният човек – започвайки от удобния транспорт до всяка една точка на града, преминавайки през множеството търговски и развлекателни обекти, и стигайки до здравните и образователните услуги. Всичко това предопределя непрекъснатото повишаване на интереса към апартаменти Изток. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за преимуществата, които бихте получили, ако изберете да закупите апартаменти Изток.

От апартаменти Изток ще имате удобен транспорт до всяка една точка или локация в София. През територията на квартала преминават някои от главните пътни артерии, като например „Цариградско шосе“ и „Драган Цанков“. Има редица автобусни и тролейбусни спирки, както и възможности за бързо придвижване с метрото. Независимо дали ще пътувате до работното си място, до държавна институция, ще посещавате приятел или пък обществено събитие, със сигуност ще откриете точния тип транспорт от вашите апартаменти Изток.

Без реално да го осъзнаваме, в ежедневието си имаме нужда от множество обекти, от които да си набавим необходимите продукти и услуги. В това число хранителни магазини, аптеки, заведения, ресторанти и т.н. Отсъствието на който и да било от споменатите типове обекти причинява сериозен дискомфорт. С подобен дискомфорт няма да се сблъскате, ако заложите на апартаменти Изток. Кварталът разполага с необходимото количество хранителни вериги („Била“, „Фантастико“, „Т Маркет и др.), с качествени ресторанти и заведения, където да се събирате с приятели, с редица аптеки и обекти за козметика. Настанявайки се в апартаменти Изток, бързо ще свикнете с квартала и ще научите къде точно да търсите всичко, което ви трябва.

Залагането на апартаменти Изток ще ви позволи да имате достъп и до други важни услуги. На територията на квартала функционират няколко здравни заведения, които ще ви предоставят обслужване на необходимото ниво. Налице е и богат избор от основни и средни училища за подрастващите. Уверено можем да кажем, че покупката на апартаменти Изток е отлично решение за цялото семейство, тъй като в квартала са налице подходящите условия за живот на хора от всички възрасти.

Полезни съвети при закупуване на апартаменти Изток

Продължаваме с полезни съвети, които биха ви помогнали да закупите най-удачните за вашите изисквания и предпочитания апартаменти Изток. Вижте какво имаме предвид относно покупката на апартаменти Изток:

  1. Апартаменти Изток: Търсете най-доброто за съответната цена – още преди да стартирате търсенето на апартаменти Изток, трябва да сте наясно, че става въпрос за реномиран квартал и е напълно естествено цените на имотите в него да са по-високи от тези в крайните и нетолкова добре уредени квартали. Съветваме ви да си набележите апартаменти Изток, предоставящи всички удобства и екстри, от които имате нужда. Елегантна подова настилка, красиви изгледи към външния свят, просторни общи части в сградата, наличие на охрана и други мерки относно сигурността. Така за цената, която бихте платили за апартаменти Изток, ще получите наистина най-доброто и ще се чувствате максимално спокойно и комфортно в своето ежедневие.
  2. Апартаменти Изток: Обърнете внимание на локацията – вече изброихме основните преимущества на квартала, правещи закупуването на апартаменти Изток удачно решение за вас. И все пак е важно да обърнете внимание и на конкретната локация, на която са разположени набелязаните апартаменти Изток. Препоръчваме да заложите на апартаменти Изток, намиращи се в оживените части от квартала, където търговски обекти има буквално на всеки ъгъл. Би било мъдро също така съответните апартаменти Изток да са в близост до зелени площи, за да се радвате на по-голяма свежест и по-чист въздух в ежедневието.
  3. Апартаменти Изток: Доверете се на надеждна компания – когато става въпрос за закупуване на апартаменти Изток, е нужно да сте сигурни, че се доверявате на надеждна компания. Насочете се към компания с достатъчно дълъг опит в бранша, позволяващ ви да прегледате реализирани досега жилищни проекти, както и отзиви от клиенти. По този начин ще сте сигурни, че сделката с апартаменти Изток действително ще бъде изгодна за вас като клиенти и няма да се натъкнете на никакви неприятни изненади.  

Защо да закупите апартаменти Изток от Хармони Груп?

Хармони Груп е компания, специализирана в търговията с лукс имоти. Ние се стараем да предоставим на своите клиенти жизнена среда, предразполагаща ежедневното им спокойствие и комфорт, както и отличното им здраве и кондиция в дългосрочен план. Ето защо да закупите апартаменти Изток именно от нас:

Апартаменти Изток от Хармони Груп: Богат опит

На българския пазар на недвижими имоти сме от 2007 година. Можем да се похвалим с над 20 жилищни проекта по Черноморието и по-специално в курортите Слънчев бряг и Свети Влас. Сега обръщаме вниманието си и към София, където предлагаме луксозни апартаменти (вкл. апартаменти Изток), задоволяващи напълно нуждите и изискванията дори на най-претенциозните клиенти.

Апартаменти Изток от Хармони Груп: Сертификат LEED

Нашата сграда Harmony One е първата в София, която разполага с международния сертификат LEED (Leadership in Energy and Enviromental design). Въпросният сертификат удостоверява нейното съответствие с най-новите стандарти в световен мащаб, свързани с енергийната ефективност и здравословната среда за живот.

Апартаменти Изток от Хармони Груп: Удобни локации

Залагайки на Хармони Груп, ще получите имот на някоя от възможно най-удобните локации в столицата. Локации, които от една страна ви дават достъп до необходимите ви в ежедневието обекти и услуги, а от друга – ви позволяват да намерите подходящ транспорт, за да стигнете до всеки един квартал или зона на София.

Апартаменти Изток от Хармони Груп: Допълнителни екстри

При закупуване на апартаменти Изток от Хармони Груп, ще имате възможност да се възползвате от множество допълнителни екстри. Специално за вашата сигурност и спокойствие сме подсигурили 24-часова охрана и видеонаблюдение. Към екстрите, свързани с апартаменти Изток, са също така две подземни нива гаражи и външни паркоместа за превозните средства на жиувущите. А в просторните общи части със зеленина, които наподобяват традиционни английски дворове, ще можете да се разтоварвате от напрежението и да си подарите така необходимите моменти на отдих и релаксация.

Апартаменти Изток от Хармони Груп – спокойствие и комфорт за вас и вашите близки хора!

 

Апартаменти Изток – какво трябва да знаете за квартала?
Полезни съвети при закупуване на апартаменти Изток
Защо да закупите апартаменти Изток от Хармони Груп?
Апартаменти Изток от Хармони Груп: Богат опит
Апартаменти Изток от Хармони Груп: Сертификат LEED
Апартаменти Изток от Хармони Груп: Удобни локации
Апартаменти Изток от Хармони Груп: Допълнителни екстри