Няколко причини да закупите апартаменти от строител

Закупуването на апартаменти от строител е опция, на която все повече хора залагат в днешно време. И това не е никак случайно. При избиране на подобна опция клиентът получава възможността да контактува и води преговори със самия строител на жилищните имоти, които смята да закупи. Липсват посредници, които в стандартния случай играят ролята на свързващо звено между клиент и строител, и съответно направляват процеса по сключване на сделката. Няколко са причините, поради които закупуването на апартаменти от строител е от полза за клента. В следващите редове ще разгледаме основните сред тези причини:

  1. Апартаменти от строител: По-ниска цена – първото предимство, за което лесно можем да се сетим, когато става въпрос за покупка на апартаменти от строител, е по-ниската цена. Съвсем естествено използването на посредници и трети страни оскъпява сделката за крайния клиент. Така че ако имате възможност да закупите дадени апартаменти от строител, би било добре да се възползвате от тази опция. Тя ще ви спести средства, които впоследствие бихте могли да използвате за обзавеждане и други дейности, свързани с новото ви жилище.
  2. Апартаменти от строител: По-добра информираност – покупката на апартаменти от строител ви позволява да научите повече за компанията, която отговаря за изграждането на вашия бъдещ дом. Последното е от голямо значение от гледна точка на сигурността, че ще получите наистина жилището, от което се нуждаете. При сделки с имоти винаги е от интерес за вас като клиенти да бъде налице колкото е възможно по-високо ниво на прозрачност.
  3. Апартаменти от строител: Повече свобода и гъвкавост – при залагане на опцията „апартаменти от строител“ получавате и повече свобода и гъвкавост по време на преговорите. Свобода и гъвкавост по отношение договаряне на характеристиките, на които държите да съответства вашия нов  имот. Като например на кой етаж да се намира, с какъв изглед да бъде и т.н. Не пропускайте възможността да си вземете апартаменти от строител, в които наистина ще се чувствате максимално удобно и комфортно по време на своето ежедневие.

Апартаменти от строител – полезни съвети и практики 

Продължаваме с няколко полезни съвета и практики, следването на които би ви помогнало да си гарантирате възможно най-изгодна сделка, когато става въпрос за апартаменти от строител. Действия като подробно проучване на компанията, с която работите, изискване на необходимата информация за конкретното жилище, разглеждане на района наоколо и т.н. По-надолу ще разберете точно какво имаме предвид:

Апартаменти от строител от Хармони Груп – кои са предимствата за клиента?

Хармони Груп е компания, специализирана в търговията с луксозни апартаменти от строител. Нашата цел е да предоставим на клиентите си не просто най-добрите апартаменти от строител, а цялостна жизнена среда, която ще осигури ежедневното им спокойствие и комфорт, както и отличното им здраве и кондиция в дългосрочен план. Ето кои са предимствата за клиента при закупуване на апартаменти от строител от Хармони Груп:

Апартаменти от строител от Хармони Груп: Дълъг опит –  Хармони Груп оперира на пазара на недвижими имоти в България от 2007 година насам. На сайта ни можете да видите част от впечатляващите жилищни проекти, които сме реализирали по Черноморието. В момента сме насочили вниманието си към София, където също има много хора, търсещи по-качествена и здравословна жизнена среда. Качествена и здравословна жизнена среда, на която бихте могли да се радвате и вие, ако заложите на апартаменти от строител от Хармони Груп.

Апартаменти от строител от Хармони Груп: Сертификат LEED – нашата сграда Harmony One е първата на територията на София, която разполага с престижния международен сертификат LEED (Leadership in Energy and Enviromental design). Сертификат, удостоверяващ нейното съответствие с най-високите световни стандарти по отношение на енергийна ефективност и здравословна среда за обитателите.

Апартаменти от строител от Хармони Груп: Идеални локации – жилищните сгради с апартаменти от строител на Хармони Груп се намират на идеални за живущите локации в София. Локации, които им  дават достъп до всички необходими обекти и услуги в ежедневието, както и до транспортни връзки, позволяващи им да стигат бързо и безпроблемо до всички части на столицата.

Апартаменти от строител от Хармони Груп: Допълнителни екстри – залагайки на апартаменти от строител от Хармони Груп, ще получите и редица допълнителни екстри. Сред тях 24-часова охрана и видеонаблюдение на сградата, както и просторни общи части със зеленина, предназначени за отдих и релаксация. За нуждите на живущите са изградени две подземни нива гаражи и външни паркоместа.

Апартаменти от строител от Хармони Груп –  качествена и здравословна жизнена среда за вас и вашите близки хора!   

 

Няколко причини да закупите апартаменти от строител
Апартаменти от строител – полезни съвети и практики
Апартаменти от строител от Хармони Груп – кои са предимствата за клиента?