Разпределения

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ЕТАЖ И ИЗБЕРЕТЕ АПАРТАМЕНТ

Harmony Gardens - Уют, зеленина и качество!

Добре дошли в комплекс Harmony Gardens в квартал Симеоново – гр. София!

Harmony Gardens кв. Симеоново се състои от 5 къщи с по 10 или 11 апартамент с подземен паркинг и много зелени площи, както и места за отдих.
Територията на комплекса е от затворен тип, където може да се насладите на богата растителност и множество пътечки за разходка и игра на деца. Ние вярваме, че луксът е да живеете в хармония със себе си и това е мисията ни. В Harmony Gardens зеленината и модерната визия не просто се балансират, а звучат в съвършена хармония.
 
Важно е да отбележим, че всяка къща в комплекса Harmony Gardens разполага със собствен подземен паркинг, който е предназначен за над 20 автомобила, както и със складови помещения за ваше удобство, които ще удовлетворят всички вашите нужди за съхранение. Така вие ще можете да се насладите на уютното си жилище, без да се тревожите за паркирането на колата си. Определено ще оцените луксозното обзавеждане и удобствата, които ви предлагаме в нашите модерни апартаменти.
 
Но най-важното е, че ще можете да се насладите на красивите гледки към планината и града, като се почувствате наистина уютно и комфортно в дома си. Ние ви предлагаме възможността да живеете в тихо и спокойно място, но в същото време близо до всички удобства, които София може да предложи.
 
Ние сме творци на изключителни сгради, които съчетават дългогодишен опит и достиженията на високите технологии, претворявани във всеки детайл. Стремим се към перфекционизъм при изпълнението на всеки проект, за да спечелим доверието на нашите клиенти.
В Harmony Gardens сме създали място където луксът и комфортът са съчетани в едно. В един от най-желаните квартали на София нека Ви помогнем да откриете перфектното жилище за вас и вашето семейство.
 
Очакваме ви!

Партньори

Локация

Harmony Gardens кв.Симеоново. 5 къщи с по 10 или 11 апартамент с подземен паркинг и много зелени площи и места за отдих .

Изпратете запитване

Форма за контакти

HARMONY GROUP LTD.